BLOG 31 augustus 2020

BLOG 31 augustus 2020

Harry heeft vandaag een interview gehad met Radio Regio90 voor de Utrechtse Heuvelrug.

Vandaag er flink voor moeten vechten. Vertrokken met natte zooi en grotendeels in de regen. Had mezelf een warme hap tussen de middag beloofd, maar alles dicht en er 16 km voor om moeten rijden naar Sankt Vith. Overigens een geweldig parcours: omhoog stoempen werd beloond met zoefafdalingen ( ja Andu en Joost met een max van 58 km/uur.) Op het moment dat onderhand het tentje weer opgezet moest worden, fietste ik tegen dit bord aan (zie foto) : Tuk 2 x 10% omhoog ! En tot overmaat ramp volgde daar ook nog een speurtocht op naar een campang die open was. Na Burg Rouland, Weiswampich landde ik uiteindelijk tegen Clervaux aan bij een Hollander. Dus overwerk gemaakt, waarin de donateurs toch volgen !? welrustie,

Paul.

Reacties zijn gesloten.