BLOG 2 september 2020

BLOG 2 september 2020

Na een beroerde nacht met 3 pitstops, weer nieuwe regen en depri-dromen, na een peptalk met Roger rond 8 uur de natte zooi weer ingepakt. Nieuwe aanpak : planning verder loslaten voor minder stress. Weer over de kop naar Dasburg terug naar de route hetgeen wel een afgesloten weg inhield ( heerlijk rustig of splinternieuw asfalt en alleen een paar veegmannetjes tegengekomen, echter het geboden alternatief was levensgevaarlijk op de witte streep van een drukke baan zonder snelheidslimiet. Verder de Our gevolgd tot Vianden en verder de Sauer bij Grundhof; waar ik weer wilde aanleggen : camping een zigeunerkamp; door naar Mullerthal : wegens vakantie gesloten; dus weer de heuvels op naar Consdorf, waar mijn tentje na droging weer staat. Kreeg van de buurvrouw gelijk een tuinstoel. 2 klampten me aan voor mijn lichtblauwe (stinkende) verschijning en de kaartjes gingen over de toonbank. Warme hap heb ik vanmiddag gescoord in Vianden, maar met dat ik dit tik komt de overbuurman met een warme pannenkoek aanzetten. Als ik vanacht lekker doorslaap ben ik weer boven Jan.

Paul.

Voor de score : 56 km vandaag.

Reacties zijn gesloten.