BLOG 6 september 2020

BLOG 6 september 2020

Met Gilbert vanochtend de waterwerken bekeken ; het Marnekanaal met zijn vele sluisjes en kruisingen over de meren heen. Het was een opsteker.

Nu weer de draad oppakken met route bekijken met de col du Donon van 1000 hm voor de boeg. Wasje gedraaid en tassen opnieuw ingepakt.

Paul

Nog even terug naar gisteren.

Een aan grijpend afscheid van Marie & Jean van het BB in Hemily; een verzorging en entourage als in de hemel.

Hier een beeld van mijn kamer in de B&B van Marie en Jean :  op 1 hoog de woonkamer, nog een trappetje op de slaapkamer. Voor mij een heerlijk onderkomen, maar bovendien  hebben een donatie aan Semmy gedaan.  Als je in de buurt komt en een leuk en gezellig onderdak zoekt : le viola !

MARIE & JEAN
Vous etes les donateurs le plus loin de Wijk bij Duurstede.
Merci pour tous, Paul (Rembrant)

In het eerste dorpje vergat ik rond de kerk te fietsen, waardoor ik een afslag miste een lekkere afdaling van 5 km die ik daarna weer terug moest. Maar niet getreurd, want ik had een mooi vooruitzicht Gilbert zou langskomen. Het ging verder voortdurend op en af met enige tegenwind. Met uiteindelijk nog een gravelveldweg van 10 km door het bos. Dat was wel te doen, als ze geen vluchtheuvels om de 300 m. hadden neergelegd om crossmoters te weren.

Tentje op camping Rhodes was snel opgezet en samen af op een gezellig hapje en biertje met de fils comme son pere.

Reacties zijn gesloten.