BLOG 18 september 2020

BLOG 18 september 2020

Vanacht was het echt koud; bij de pitstip om 4 u.  : 3 graden boven nul. Had ik nou toch maar dit bed genomen.

De focus was er op gericht vandaag de slag te slaan; dus om 8.20 u. compleet weg uit Splugen met vers brood. Het begon gelijk heftig, met als ongelijke tegenstrijders veel moterrijders en een enkele e-bike. Om het kort te maken de strijd over 7 km bergop duurde 3,5 uur. Splugen werd traag kleiner, maar me too.

Maar uiteindlijk : de victorie `DOOR KIRSTEN` en een vuist `TEGEN HSK`  op de top van de Splugenpas op 2.100 hm : tevens het moment voor de grote jongens : GAZZELE (op hun topfiets); RICOLA (1 doosje per dag als doping) en …….. ; om dit getal in euros bij te schuiven: mag ook iets meer zijn !?  

Maar toen kwam de afdaling naar Italie : gewoon zweefvliegen en afentoe loopings maken. Een donkere tunnel met een haakse bocht; een te grote NL-camper die de boel blokkeerde. We bleven maar dalen er kwam geen end aan net of ik van de Mount Everest naar beneden kwam.

Minicamping in Campo gevonden: maar nog geen beheerder, dus nu naar eigen keuze een plekkie zoeken. Tegen mijn knietjes : het was een grote belevenis, dus nou niet zeuren, maar morgen gezond weer drop.

Paul.

Reacties zijn gesloten.