BLOG 20 september 2020

BLOG 20 september 2020

Het begon mooi, met eendengesnater in geslapen en gewekt door een kraaiende haan. 8.30 u op de pedalen en door de heuvelen was het of heel Italie op de race-fiets zat : vele malen Tschauw, Duro en duimpjes omhoog vielen me te goede!

De rest van de dag in de vlakte tussen Adda en Po is samen te vatten : weinig natuurbeleving; drukke wegen, slechte borden, totaal 73 km afgelegd, waarvan 60 km slechts effectief.

Iedere grote stad is een vesting , ze laten je er in, maar zeggen niet bij welk poortje je weer naar buiten moet. De borden zijn gericht op autoverkeer en alles heette hier `richting Milano` en de lekkere verwarring tussen  regio en plaats `Cremona`. Ik kijk bij dit bord : Welke kant moet ik nu op: pijl naar rechts en naar links ??

Maar door MARCIO, die met me mee fietste nog een mooie finale dwars door het veld van Lodi naar CREMA en PEDRO, die mij voorging naar SAN CLEMENTINE een schitterende B&B in hartje historische stad.

Het dakterras van de B&B in hartje CREMA waar ik ook in de avondzon ( komende week zien er niet zo best uit ) mag vertoeven.

Al mis ik mijn vertrouwde tentje : hier kan ik vannacht denkelijk voldoende tot rust komen, dus morgen weer door, voordat de moesson toeslaat.

Bonne notte Paul.

Reacties zijn gesloten.