Paul over de finishlijn

Paul over de finishlijn

Dat door mij de reis helemaal tot Rome is volbracht, komt door de vele support van familie ( m.n. Gilbert bij de tussenstop en Roger bij de finish); door de stuurgroep ( Jan, Harry en Eef ); door de vele volg(st)ers.

Het kan geen toeval zijn, dat iedere dag opnieuw, zeker als er samenkomst was van uitputting, slecht weer en het vinden van een stekkie voor de nacht, dat er dan een opbeurend apje of telefoontje kwam.

Er daarnaast ook de ontmoetingen onderweg: mensen, die je voorfietsen naar een B&B; die helemaal ontdaan waren, als ze van de actie vernamen; of houders, die korting gaven of het hele bedrag teruggaven ( komt hierdoor nog 102 Euro bovenop de score ).

En dan de betrokkenheid in Nederland en ook vanuit de bezochte landen ( zie de reacties op de webside ), waar het uiteindelijk om ging : voor SEMMY EEN GIGANTISCHE BIJDRAGE BIJEENGEBRACHT !

Voor mij BOVENAL zeker weten komt het succes DOOR KIRSTEN, want zij trapte de hele 2.000 km met me mee.

Hartelijk dank allemaal, Paul.

Reacties zijn gesloten.