BLOG 3 september 2020

BLOG 3 september 2020

Wat een geknipte dag, was ook weer geschoren. 6.30 u op. 8.20 u camping af na hele ochtendritueel en afscheid van alle (wakkkere) buren.

Weer terug naar het Mullerthal en route weer opgepakt. Eerst tot op top 340 hm en dan golvend dalen naar de Moezel. Afwisslend aan de linkse (Lux.) en rechtse (D) kant. Maag voor het laatst gevuld in Remich. In Schengen ( na het 3e 3landenpunt: jippie !) wordt dit ingeruild voor Franse bodem onder de banden.

16 u gloort de tijd om weer kampement op te slaan en camping aan de overkant is ook al in zicht, maar de brug laat nog even op zich wachten. Word ik nu toch nog in de maling genomen want bij camping Malling geen levensteken. Als ik wat driftiger aan de deur van de receptie morrel, komt een slaperige kop op kousenvoeten opendoen. Een mooie plek met picnickbank heeft hij snel voor mij geregeld. 17 u staat de tent. Voor zo’n gesmeerde dag als vandaag teken ik voor de rest van het parcours.

Paulus.

Reacties zijn gesloten.