BLOG 12 september 2020

BLOG 12 september 2020

Het licht op de fiets moest bij de start om 7.45u nog aan, want in de hele valei hing de mist.

Het venijn zat hem vandaag in de kop en staart om vanaf de rivier weer boven te komen. Daar tusendoor glooiend op en af met ook hele trajacten waarop ook Woutje v.d.Poel verzot is. 2 keer kwam ik in de verleiding : in Eglisau om naar Schafhausen te fietsen en dan met de kano af te dalen over de Rijn ( idee voor een volgende actie ?? ) en in Frauenfeld( nee er lagen niet allemaal vrouwen in het veld ), maar je kon voor een fooitje je fiets meenemen naar alle stations in de regio. Maar gewoon doorgetrapt, wat voor vandaag de teller op 81 km bracht en landing op camping in Ederswil, want anders had ik jullie de volgende plaatjes moeten onthouden.

Rudingen

Dit bruidspaar kreeg voorrang bij het oversteken: bruidegom en getuigen gingen gebukt onder grote luidende koeienbellen: symbool voor …..?  Morgen zondag meer….. Paul.

Reacties zijn gesloten.