BLOG 19 september 2020

BLOG 19 september 2020

aa

De route van vandaag omvatte eigenlijk alles wat al eerder op mijn weg lag, alleen bijzonder nagenoeg steeds een Lago links of rechts van mij bedekt met een hijige lucht. Dik onder de gel hielden de knietjes zich nagenoeg rustig, maar wat als ik deze reis te paard had moeten maken in een harnas !?

Speciaal was natuurlijk de overtocht met de veerpont van Varenna naar Bellagio, waarmee 2 steilere oeverstukken omzeilt werden.

Vandaag schoof ik de langste tunnelbuis in van 2,2 km en het was een uitgesproken motorendag , dus die lieten al hun decibellen tegen de wanden ketsen.

Vandaag gegokt op de laatste camping aan de waterkant ( verderop zijn ze dun gezaaid ) Maar boven aan het klimmetje en op het hekwerk allemaal bordjes ` gesloten`  Denk terug ga je niet meer, en voila net weer de 1e dag open, dus ik zit nu te typen op de schommelbank van vaste gasten, die er niet zijn.

Zo was de lucht de hele dag, evenwel toen ik de tunnelbuis bij Bellano uitplopte, regende het. Het bleef bij wat malse druppeltjes tegen het stof.

Gisteren gooide ik een balletje op : waar blijven de grote jongens met hun donaties…..en ploep er komt ineens 500 euro binnen. Prachtig zal ik nog wat namen noemen : Bever sport van mijn super tentje; Hema van het ondergoed dat 1 week niet gewassen hoeft te worden,  een biermerk kan ik niet noemen, want het zijn iedere dag andere : Prosito Paul.

Enne afstand vandaag 61 km: voor de boodschappen moest ik terug naar de stad Civate : nou zonder bepakking is het of je een E-bike onder je kont hebt.

Paul

Reacties zijn gesloten.