BLOG 29 september 2020

BLOG 29 september 2020

Even voor 9 uur de mist in met 9 graden met gelijk als opwarmertje naar de top ( zie achtergrond ) om daarna ijskoud te dalen en de voorliggende vlakte naar Fabro op stoom over te steken.

Dan begon weer het geniepige klimwerk: 540hm naar Ficulle; dan weer afzakken naar 200hm om richting Orvieto weer teruggepakt te worden met een klim naar Bagnoregio op 550hm, waar met de fiets nog 14 trappen van het B&B bestegen moesten worden.

Ja gisteren was voor het campement, dat door de regen weggeblazen werd, braadsel ingekocht. Dat moest er dus nu aan geloven bij de middagstop voorbij Orvieto.

Klimmen is de hele tocht al genoemd als een moeilijkheidsfactor, maar daar komt beslist bij de toestand van het wegdek. Vooral in deze regio ( kennelijk hebben de mensen verkeerd gestemd ) is bovenstaande plaatje standaard : je rijdt niet, maar je stuitert slalommend over een wasbord. Paul.

Alle olijven zijn nog niet geplukt !  daarom nog eens flink aan die bomen schudden!  Vandaag was met klim-en stuiterwerk weer heftig.

Voor mij nog 2 fietsdagen, dan zit het er op. Maar voor de actie `DOOR KIRSTEN NAAR ROME` nog niet : daarom : NOG EVEN FLINK SCHUDDEN AAN DIE BOMEN, WAAR NOG VRUCHTEN AAN ZITTEN ! tot manjana.

Paul.

Reacties zijn gesloten.