De cliMAX van “door KIRSTEN naar Ro​MA​​​​​​​”​

De cliMAX van “door KIRSTEN naar Ro​MA​​​​​​​”​

De cliMAX van ” door KIRSTEN naar Ro​MA​​​​​​​​ 

Eindelijk was het op 9 september (bijna 1 jaar ná mijn aankomst in Rome) verantwoord mogelijk, dat we samen met de ouders/grootouders van KIRSTEN en mijn nieuwe Zwitserse partner de oogst van de actie “door KIRSTEN naar Rome” konden aanbieden aan het zorgzame team van het MAXIMACENTRUM in Utrecht.

De vertraging door Corona had evenwel een zeer positief effect : stond het totaalbedrag vanaf oktober 2020 al maanden op € 14.000; nu kon een spandoek uitgerold worden met de somma van 20.035.​ Deze eindsprint werd ingezet door Kristina en Peter vanuit Zwitserland ; het ultieme bod kwam er door Nieta en een anonieme donateur uit Wijk bij Duurstede.


De overdracht van de opbrengst van ​SEMMY​ aan de uiterst betrokken arts Dannis van Vuurden was zeer indrukwekkend door de kindvriendelijke entourage van het Maxima Centrum, maar ook de aanblik van voorbijkomende patiëntjes was aangrijpend.


Het kunnen gebruiken van “​de Robot van TIJN​​” is een grote stap voorwaarts in de bestrijding van hersenstamkanker; maar we zijn er pas, als alle getroffen kinderen geheel gezond en genezen het Maxima Centrum in Utrecht weer kunnen verlaten.

Om dit te bereiken, beraden wij ons op een vervolgactie in 2023, want vanuit Stichting Semmy moet de strijd voortgezet worden opdat ​ALLE TOEKOMSTIGE PATIENTJES het van hersenstamkanker ​WINNEN ​​!

ALLEN reuze bedankt, die in woord en daad mij op de fiets en de financiële score hebben opgestuwd en/of nog zullen doen.


Margret Eriksson & Paul Jacobs.

Reacties zijn gesloten.