BLOG 9 september 2020

BLOG 9 september 2020

Eindelijk rust als mijn wielen over het zandpad langs de l`ILL snerpen, want vanacht kwam het verkeerslawaai van de andere kant van deze rivier niet tot rust.

Het was eigenlijk een Hollands dagje rechttoerechtaan langs kanaaltjes en rivieren, alleen goed opletten wanneer je moest oversteken, zeker vlak voor Basel anders kw je op dood spoor. Op de  warme weg was dat ook uitkijken, want je had zo een zonnende hagedis onder onder de banden. Basel kwam vrij snel in zicht, alleen balen dat ze deze Zweiahitserse stad toch Bale noemen. Met de zon als pijlpunt de stad doorkruist ( exra opletten want er lag weer tramrails ) en een paar keer de Rijn overgestoken o.a. op de brug van de 3 naties : hiephoera mijn 4e 3-landenpunt.

Neergestreken op camping Waldhort te Reinach (CH). Ben Zwitserland binnengeslopen toen de grenswacht ( carantaine voor mensen die in BeLux waren ) middagslaapje deden. Na tentje opzetten, douchen, eten, ga ik dat ook doen.

Paulus.

Op verzoek van webmaster Eef meer plaatjes dan praatjes : De hele dag een heerlijk zonnetje, alleen hier een heftig buitje met een regenboog ( je moest goed timen, anders kreeg je een fikse douche ).

`Pompen of ………?? Allemaal samen gaan we voor het eerste, want voor lotgenootjes van KIRSTEN moeten er wel heilzame oplossingen komen tegen deze verschrikkelijke ziekte !

Op de Pont de Plaisir kreeg ik een applaus van de losse planken.

Reacties zijn gesloten.