BLOG 17 september 2020

BLOG 17 september 2020

Ja het waren maar 12 km naar Splugen : 12x100x10 keer uithijgen en opnieuw beginnen.

Gelukkig wel een heel rustige weg, totdat voor Sufers het verkeer van de snelweg over de binnenweg werd gestuurd (wat een sufferds). Bij vrachtwagens was het tegen de vangrail aankruipen; het was gelukkig maar 4 km. Ik heb al hele tijd geen haarspelden meer gedragen, maar hier waren ze welkom, omdat ze voor een langzamere stijging zorgen.

Bij de VVV in Splugen me goed laten voorlichten : terras met warme hap bij Tambo, inkopen bij Volg en BB zoeken richting Pass. Maar ze waren of niet thuis, of haalden de neus voor me op: dus toch weer camping,waar de tent ook gelijk gedroogd kon worden.

Bij de foto:Voorop Kirsten, daarachter het middel dat me van de knikkende knieen afhielp na consult Kuhrarts ( gratis spreekuur zonder afspraak ), daarachter de uitkijk vanaf de camping en opzij : ik mocht met mijn bepakte fiets alleen deze route nemen.

Morgen komt de dag van de waarheid.

Paul.

Reacties zijn gesloten.