BLOG 21 september 2020

BLOG 21 september 2020

Vanmorgen was het opstaan moeilijker, de inpaksessie korter en het ontbijt sfeervol op het dakterras. CLEMENTINE THANKS FOR YOU KINDFULL CARE AND THE MAPS, THEY WERE USEFULL !

8.30u. Crema uit en omdat de sponsoren gas geven, moet ik ook de vaart er in zetten : dus devies Avanti ipv Bella. De route van Paul Benjaminse in de ijskast gezet en op de zijstreep van provinciale wegen ( ala Wijk -Bunnik, maar dan meestal slechter asfalt) naar SABBIONETA doorgestoomd : op de kop af 100,00 kilometers !

Ben heel gebleven, maar menig konijn, rat en zelfs een das lag plaatgewalst op de scheidslijn.

De finish was weer geen toeval: 1e BB afgewezen, 2e geen reactie op deurbel en op gsm alleen de volledige symfonie van Beethoven; terwijl zich boven deze vestingstad een onweer samenpakt: Klamp de zoveelste inwoner aan: maar daar is nog een hotel ( geen enkel kenmerk ). Na enig gebel en geroep in de donkere hal ben ik weer onder de pannen, als het buiten mals begint te plensen.

Vanmiddag toch even een rustmoment genomen in Cremona met lunch in park tussen de weddende mannen. En 3 kaarsjes aangestoken in de baseliek van Agatha :
1e voor gangmaakster KIRSTEN en familie ;
2e voor mijn hele familie ( schone dochter Sandra en zoon Roger zijn al druk doende om mijn terugreis te regelen ) en
3e voor stuurgroep en alle mensen die op welke wijze bijdragen aan deze actie.

Kijken tegen welke hemel we morgen aankijken,

Paul.

Reacties zijn gesloten.