Bericht van Paul uit het Zwitserse Thun

Bericht van Paul uit het Zwitserse Thun

Hoi allen,

Door de quarantaine moet ik tot zaterdag 6 februari in de woning van Margret in Thun hokken ( met haar op zich geen straf; maar hier valt zoveel te fietsen en te wandelen ), dus de gelegenheid om nog een hoofdstukje aan de Semmy story `door KIRSTEN` voor op de Website toe te voegen :Paul Jacobs vanuit het Zwitserse Thun, die aan zijn sponsorfietstocht een hechte relatie met een Zwitserse volgster heeft overgehouden : `

Helaas maakt C-19 een evaluatie van onze actie en een bezoek van onze Stuurgroep aan het Maxima-centrum in Utrecht alsnog onmogelijk, evenwel suddert de werving daardoor wel langer voort. Zo zijn er in het verlengde van mijn live-line Margret,  meer contacten in Zwitserland ontstaan, waarbij actie Semmy niet onbesproken bleef. Dit heeft geleid tot een donatie van Marita van 40 Euro, waardoor ons  saldo voor ‘door Kirsten fietsend naar Rome` weer een duizend-grens overgaat en uitkomt op het (voorlopige) saldo van 14.035 Euro. Het bijzondere van deze `Gonnerbeitrag` is, dat hij ingevlogen is met een helicoptor van de REGA (Schweitzerische Rettungsdienst).

Dus mensen doneren vanuit alle landen op meer of minder spectaculaire wijze maar zonder mondkapje, negatieve test of vaccinatie. Doneren is nog steeds onbeperkt mogelijk en uiterst doeltreffend !.  

Groetjes Margret&Paul.

Reacties zijn gesloten.