BLOG 1 september 2020

BLOG 1 september 2020

De tol van gisteren doet mij met de constante regen vanaf 3 uur besluiten vandaag pas op de plaats te maken. Balen, maar met de clou van het gedicht van LENNAV TIELV, dat in mijn hoofd is geprint, geniet toch ook: roodborstje dat onder mijn luifel komt buurten; nog overal bijzondere bloemen; de roepende raansuil en de leuke ontmoetingen. Inmiddels 2e 3landenpunt gepasseerd: een extra bonus voor Semmy waard ?

Ik zie dat er vertraging in het doorkomen van de berichten zit : door mij verzonden om 9.34 en komt bij jullie na 16 uur binnen.  Regen was dus vanaf 3 uur in de ochtend. Een bakfiets was slimmer geweest dan kun je alles meenemen, maar hier in de Ardennen zal je menig bergje niet halen. Dus Harry voor de stand : zit nog op dezelfde plek als gisteren : Clerveau. Vandaag 18 km gereden om boodschappen te doen. En verhip het regent niet meer en zelfs gaten in het wolkendek. Morgen meer.

Paul

Paul in Luxemburg
Reacties zijn gesloten.